01
februari
2023
|
21:39
Europe/Amsterdam

Juist nu voor talenten!

Samenvatting

De komende weken organiseert Tata Steel twee wervingsavonden om op vrijblijvende manier kennis te maken met Tata Steel als werkgever. Op de avonden bezoeken we een van de fabrieken zoals de Direct Sheet Plant, Koudbandwalserij en Tata Steel Packaging.

Kom jij langs?13 februari – Wervingsavond Elektrotechniek 
Kom naar de wervingsavond Elektrotechniek en ontdek de elektrotechnische wereld van Tata Steel. Vanaf 18:30 uur krijg jij een uniek kijkje bij de Direct Sheet Plant en Koudbandwalserij. Ontdek hoe het is om bij Tata Steel te werken, maak kennis met onze collega’s en stel al jouw vragen. Meer informatie: Wervingsdag Onderhoud & Techniek (tatasteeljobs.nl)

 

20 februari – Wervingsavond Techniek & Productie 
De wervingsavond Techniek & Productie op maandag 20 februari start om 18:30 uur. Beleef hoe het is om bij Tata Steel te werken. Op deze avond krijg jij een uniek kijkje bij Tata Steel Packaging. Maak kennis met onze collega’s en stel al jouw vragen. Meer informatie: Wervingsavond Techniek en Productie (tatasteeljobs.nl)

 

Aanmelden: 
Stuur een mailtje naar vacatures@tatasteeleurope.com om je aan te melden. Graag met vermelding voor welke wervingsavond je geïnteresseerd bent.