19
april
2023
|
21:19
Europe/Amsterdam

Letterlijk zien wat wij doen om overlast te verminderen? Vragen? Kom langs.

Samenvatting

Heb jij vragen over de bouw van het nieuwe windscherm. Of wil jij duidelijk hebben wat wij allemaal doen om de uitstoot van stof, zware metalen of geur te verminderen. En wil je dit letterlijk zien? Op donderdag 11 mei en zaterdag 13 mei nodigen wij jou graag uit in het informatieloket ‘Tata Steel in de Buurt’ aan de Zwaanstraat 20 in Wijk aan Zee.

Daarnaast zijn we begin april begonnen met een enorm moderniserings- en renovatieprogramma bij Hoogoven 6. Na deze renovatie, waarin de hoogoven in stilstand gaat, is de hoogoven weer klaar voor de toekomst. Wij bieden u tijdens deze bijeenkomsten ook de ruimte om daarover vragen te stellen.

Ook horen wij graag in welke mate jij overlast ervaart; gelijk, minder of meer dan voorheen? Kortom, wij horen ook graag jouw ervaringen. Je kunt op deze dagen ook het bedrijfsterrein bezoeken en jouw vragen stellen aan medewerkers van ons bedrijf. Wil je binnenlopen, wees welkom op donderdagavond van 17.00 – 19.30 uur of zaterdagochtend van 11.00 tot 13.30 uur.

Wil je graag mee het terrein op?
Schrijf je dan in via onderstaande link en stap vanaf het informatieloket in de bus op donderdagavond 11 mei om 19.30 uur of zaterdagochtend om 12.30 uur. Vertrek is vanaf het Informatieloket in Wijk aan Zee. De rondleiding zal ongeveer 1 uur duren.

Aanmelden rondleiding op weg naar een schonere leefomgeving - klik hier