25
mei
2021
|
14:15
Europe/Amsterdam

Online Informatiesessie Roadmap Plus voor omwonenden

Samenvatting

Woensdagavond 26 mei om 20.00 uur organiseren wij een online informatiesessie voor omwonenden van Tata Steel in IJmuiden over de Roadmap Plus. Tijdens deze sessie geven wij een toelichting op het maatregelenpakket en de verwachte resultaten.

Tata Steel Nederland versnelt de uitvoering van de Roadmap en realiseert daarmee een forse vermindering van stofuitstoot en geuremissies.  Het maatregelenpakket Roadmap Plus – 300 miljoen extra investering - leidt in twee jaar tot een afname van de geurbelasting met circa 85 procent en rond de 65 procent minder stofneerslag door Tata Steel in de omgeving van de staalfabriek. Tata Steel Nederland rondt de projecten in 2023 af, met uitzondering van de DeNOx- en ontstoffingsinstallatie bij de Pelletfabriek die in 2025 in bedrijf gaat.  
 Deze concrete resultaten volgen uit nadere uitwerking en berekening van het effect van de Roadmap Plus. Ook na 2023 zullen de maatregelen tastbare resultaten hebben op de vermindering van door omwonenden ervaren overlast.

Voor meer informatie over de Roadmap Plus klik hier
 

Informatiesessie
De online informatiesessie start om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur, met afhankelijk van het aantal vragen,  een mogelijke uitloop tot 21.30 uur. 

U kunt woensdagavond 26 mei om 20.00 uur deelnemen aan deze Microsoft Teams Live Sessie door op onderstaande link te klikken:

Klik hier om deel te nemen aan de Online Informatiesessie Roadmap Plus voor omwonenden