08
januari
2021
|
14:20
Europe/Amsterdam

Online Open Dag van de bedrijfsschool Tata Steel

Samenvatting

Op donderdag 14 januari a.s. en dinsdag 2 februari a.s.zijn er bij de Academy van Tata Steel de Online Open Dagen. Hier kunnen jongeren, of diegenen die een carrièreswitch richting de techniek overwegen, online kennismaken met de bedrijfsschool. Tijdens deze online open dag staan de virtuele deuren open voor iedereen met belangstelling voor een uitdagende opleiding en baan in de techniek.

Leerlingen en docenten van de Academy van Tata Steel vertellen over de opleidingen en de carrièremogelijkheden. Bezoekers maken kennis met de nieuwste technologieën die tijdens de opleidingen aan bod komen, waaronder robotica en virtual reality aan de hand van video’s, online live presentaties en chatten met leerlingen en recruiters.

Carrièreswitchers van harte welkom
Ken je iemand die een carrièreswitch overweegt en zich wil laten omscholen voor een baan in de techniek? Dan is dit een uitgelezen kans. Het leer-/werktraject van Tata Steel is ook erg aantrekkelijk voor zij-instromers, gezien het feit dat de Academy een volledig betaalde opleiding met salaris biedt met daarnaast een landelijk erkend mbo-vakdiploma en goede doorgroeimogelijkheden.

Aanmelden: 
Ook in deze tijden van afstand houden, niet reizen en zoveel mogelijk thuisblijven, willen we graag kennis maken met iedereen geïnteresseerd in één van onze vier opleidingen. Voor een bezoek aan de online open dag kun je aanmelden via onderstaande linken:

Over de opleidingen
Aan de Academy van Tata Steel worden diverse landelijk erkende technische opleidingen aangeboden: procesoperator (mbo-3), werktuigbouw (mbo-4) en elektrotechniek (mbo-4) en logistiek (mbo-3). De opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen met minimaal een vmbo kaderdiploma, een (technisch) mbo-2 diploma of een havo 3-4 overgangsbewijs.