08
maart
2022
|
10:43
Europe/Amsterdam

Open Dag Bedrijfsschool - 15 maart

Samenvatting

​​​​​​​Op 15 maart kunnen jongeren, of diegenen die een carrièreswitch richting de techniek overwegen, kennismaken met onze bedrijfsschool, de Academy van Tata Steel. De open dag is van 15.00 – 20.30 uur voor iedereen met belangstelling voor een uitdagende opleiding en baan in de techniek.

De opleiding procestechniek van de bedrijfsschool van Tata Steel in IJmuiden is naar het oordeel van De Keuzegids niet alleen een topopleiding, maar ook de beste opleiding procestechniek van Nederland. De opleidingen elektrotechniek en werktuigbouwkunde scoorden ook hoog in het onderzoek. Daarmee is de Academy toonaangevend waar het gaat om technisch onderwijs.

Tijdens de open dag heb je uitgebreid de gelegenheid om jouw vragen te stellen aan de huidige leerlingen en aan de docenten van onze bedrijfsschool. Zij geven jou niet alleen informatie, maar laten je ook van alles uit de dagelijkse praktijk zien. Je kunt je tijdens de open dag oriënteren op de erkende vakopleidingen voor procestechniek (mbo-2 en 3), werktuigbouw (mbo-4), elektrotechniek (mbo-4) en logistiek (mbo-3).

Het programma van de open dag:

  • Presentaties over de opleidingen procestechniek, werktuigbouw, logistiek & elektrotechniek
  • Leerlingen vertellen over hun ervaringen
  • Demonstraties van de praktijkopdrachten

De open dag vindt plaats op 15 maart 2022 van 15.00 - 20.30 uur op de Academy van Tata Steel,  Rooswijkweg 61, 1951 MH Velsen-Noord. Graag begroeten we je op deze dag. 

Kijk voor meer informatie en inschrijven voor deze open dag op: https://www.tatasteeljobs.nl/agenda/open-dag-bedrijfsschool.html