15
april
2022
|
13:33
Europe/Amsterdam

Sociale paasactiviteit van de Young Professionals van Tata Steel

Samenvatting

Vrijdag 15 april organiseerde een aantal leden van ons Young Professional netwerk ‘De Magneet’ in samenwerking met Stichting Buurtgezinnen in de regio IJmond een gezellige paasactiviteit bij het Hoogovensmuseum voor 20 gezinnen uit de omgeving

In het Hoogovenmuseum konden de gezinnen aan de slag met het versieren van Paaseieren, jonge speurneuzen konden op zoek naar verstopte Paaseitjes en de altijd enthousiaste vrijwilligers van het Hoogovensmuseum lieten jong en oud de charmes van ons mooie bedrijf zien middels rondleidingen, een speurtocht en verschillende proefjes.

Bij de Magneet staat het maatschappelijk betrokken bezig zijn ook hoog in het vaandel. Jaarlijks organiseren zij een activiteit met en voor de omgeving. Dit jaar voor aantal gezinnen uit Velsen om deze families, die soms wat steun en positiviteit kunnen gebruiken, een extra Paasgevoel te geven tijdens de Paasdagen.

Fabrice Fontein, voorzitter van ‘De Magneet’: “Net als iedereen binnen het bedrijf, voelen wij als “De Magneet” dat de verbinding met onze omgeving belangrijker is dan ooit. Iedereen kan daar wat aan doen, en op deze manier dragen wij daar graag aan bij.”