20
mei
2022
|
10:20
Europe/Amsterdam

Tata Steel fietsvriendelijk bedrijf

Samenvatting

Gisteren, tijdens de nationale Op de Fiets Naar je Werk dag heeft HR-directeur Guido Bockting namens Tata Steel het certificaat voor een fietsvriendelijk bedrijf uit handen van Max Mooij van de fietsersbond ontvangen. “We stimuleren onze collega’s om op de fiets naar het werk te komen en de auto te laten staan”, zegt Guido. “Fietsen is gezond, goed voor het milieu, verkleint het fileleed in onze regio en is bovendien goed voor de portemonnee!”

De deelname aan de certificering voor fietsvriendelijk bedrijf is ingegeven door de overtuiging dat het altijd beter kan en we open willen blijven staan voor nieuwe inzichten en activiteiten. Tata Steel is trots op de gouden certificering die de fietsersbond ons toekende. Er is dan ook al in veel voorzien voor onze fietsende collega’s, zoals verschillende faciliteiten om om te kleden en te douchen, overdekte en goed verlichte stallingen en een zeer populaire fietsenregeling.

Gisteren zetten we de fietsende collega’s in het zonnetje. Zo werd er volop gebruik gemaakt van de fiets pitstop, zijn de passerende fietsers een fietsbel rijker en kunnen tien fietsende collega’s dat straks doen in het fietsshirt dat winnen met de loterij. De uitslag daarvan maken we volgende week bekend.