Multisteel Service Center, Maastricht 0005.tif
Manual
Multisteel
Multisteel

Multisteel, in het service centre in Maastricht, startte aanvankelijk als verkoopkantoor van het toenmalige British Steel. Tegenwoordig wordt hier koudgewalst en verzinkt staal uit IJmuiden verwerkt, met name tot dunne materiaalsoorten.

Multisteel Service Center, Maastricht 0017.tif
Manual
Feijen
Feijen

Feijen zit in het service centre in Maastricht. Het is in 1960 opgericht en gespecialiseerd in dikker staal. Hier worden warmgewalste rollen verwerkt tot platen.

Feijen Service Center, Maastricht 0008.tif
Manual
Gelsenkirchen
Gelsenkirchen

Gelsenkirchen in Duitsland is opgericht in 2000 en gespecialiseerd in het snijden van staal. Er wordt vooral hoogwaardig staal voor de industrie en autofabrikanten geleverd.

TATA_Gelsenkirchen-6477
Manual
Unitol
Unitol

Unitol in het Franse Corbeil-Essonnes is één van de belangrijkste leveranciers voor de auto-industrie van Frankrijk. Unitol verwerkt vooral staal uit IJmuiden en zet brede rollen staal om in bijvoorbeeld precisierollen.

UNITOL_DNG_RAW-0394_39L
Manual
Layde
Layde

Layde in de Spaanse plaats Durango is de meest technische locatie van Distribution. Het heeft een beitsbaan en een koudwalserij waar met name materiaal voor de auto-industrie wordt verwerkt.

Layde, Durango 0025.tif
Manual
Halmstad
Halmstad

Halmstad in Zweden is ons grootste service centre in Scandinavië en levert onder meer hoogwaardige producten voor de auto-industrie. In 2022 is deze locatie gefuseerd met onze locatie in Fredrikstad (Noorwegen).

tata-steel-distribution-halmstad-8928_39L
Manual
Naantali
Naantali

Naantali in Finland is in 1972 gestart en maakt veel verschillende materialen. De locatie beschikt over 22.000 vierkante meter productieruimte en opslaghallen.

Naantali Steel Service Centre 10