16
januari
2022
|
21:47
Europe/Amsterdam

Tata Steel Chess Festival - 22 & 23 januari

Samenvatting

Dit jaar vieren we alweer de 84ste editie van het Tata Steel Chess Tournament. Het toernooi gaat niet voorbij zonder het Tata Steel Chess Festival. Dit jaar vindt het festival online plaats op zaterdag 22 en zondag 23 januari, een leuk evenement voor jong en oud!

Tijdens dit tweedaagse familiefestival is er de mogelijkheid om online een bezoek te brengen aan het terrein van Tata Steel via een online bedrijfsbezoek en kinderen kunnen deelnemen aan de Tata – Kids of Steel®️ games.

Bij Tata Steel ondersteunen we de filosofie dat schaken, bewegen en creativiteit dé sleutel zijn in de vorming en groei van het brein van kinderen. Tijdens het Chess Festival weekend kunnen kinderen online op een leuke manier kennis maken met deze 3 elementen (Denken, Doen of Creatief) tijdens de Tata Kids of Steel®️ games.

Zo kunnen kinderen bij 'Denken' een schaakdiploma halen of een online schaaktoernooi spelen op het schaakplatform van Chessity. Onder de button 'Doen' zal Telstar een echte thuis voetbaltraining aanbieden en kunnen kinderen een speurtocht vinden om Wijk aan Zee mee te verkennen of leren skaten op een skateboard. Bij 'Creatief' laten leerlingen van de Academy kinderen kennis maken met hun technische knutselvaardigheden.

Knutselpakket af te halen bij de Academy & leuke prijzen te winnen
Om alvast voor te bereiden op 2 van de knutselopdrachten of om na het weekend nog lekker mee aan de slag te gaan is er vanaf woensdag 19 januari t/m vrijdag 28 januari een gratis knutselpakket op te halen bij de receptie van de Academy van Tata Steel ( Rooswijkweg 61 – Velsen-Noord ). Wees er snel bij, want op = op!

Deel een foto met ons van hoe jij bezig bent met een van de technisch knutseloefeningen en stuur deze onder vermelding van je naam en leeftijd uiterlijk vrijdag 28 januari naar ons toe via omgevingsnieuws@tatasteeleurope.com en win een leuke prijs!

Kijk voor meer informatie op www.tatasteelchess.com/tatasteelchessfestival/.

Deelname is voor alle activiteiten gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.
Alle online activiteiten zijn vanaf zaterdagochtend 22 januari om 10.00 uur te vinden op de pagina van het Chess Festival.

De online bedrijfsrondleidingen bij Tata Steel kunnen worden gevolgd via een online Teams meeting. De directe link is tijdens het weekend beschikbaar via de pagina van het Chess Festival. programma Chess Festival 2022